Overslaan en naar de inhoud gaan

Een blik op de toekomst

Nu het aantal besmettingen met COVID-19 afneemt en de ziekenhuisopnames fors dalen, kunnen we voorzichtig, maar hoopvol weer een blik op de toekomst werpen. Ook bij VitalAire kijken we graag vooruit.

Voor VitalAire zijn de afgelopen twaalf maanden – zoals voor iedereen – zeer bewogen geweest. We verhuisden naar onze nieuwe locatie in Lelystad en de coronapandemie had vanzelfsprekend grote impact op onze business. Het was – en ís – een periode van hard werken en snel schakelen om onze klanten zo optimaal mogelijk te ondersteunen.  

VitalAire heeft ondertussen de ontwikkelingen in de markt scherp in de gaten gehouden en volop geïnvesteerd in innovaties. Op korte termijn starten wij met een pilot Value based healthcare in verschillende ziekenhuizen. Hiermee willen wij de patiënt en de benodigde zorg nog meer centraal stellen. We streven naar een optimale verhouding tussen de waarde voor de patiënt en de zorgkosten. Niet een uniform model voor alle patiënten, maar op basis van patiëntsegmentatie de benodigde zorg inrichten. Wij kijken met veel vertrouwen en enthousiasme uit naar deze pilotperiode.  

Binnen de divisie Slaapdiagnostiek hebben we nieuwe dealerschappen binnengehaald. We kunnen nu diverse Actiwatches aanbieden. Ons dienstverleningsmodel slaapdiagnostiek is inmiddels volledig geïmplementeerd en kan de ziekenhuizen bijstaan om de eventuele opgelopen wachttijden voor onderzoek te beperken. 

VitalAire is blij met de huidige ontwikkelingen en hoopt dat er op korte termijn steeds meer mogelijk wordt. We kijken er dan ook naar uit om onze thuiskantoren te verruilen voor enerverende gesprekken met onze huidige en potentiële klanten. 

Heeft u een vraag over of interesse in Value Based Healthcare of slaapdiagnostiek? Neem dan gerust contact met ons op.

Learn more about