Overslaan en naar de inhoud gaan

Missie

De missie van VitalAire is: “Om patiënten te voorzien van medische producten en service die bijdragen aan het beschermen van het kwetsbare leven in de keten van zorg van ziekenhuis tot thuis.”

Wij stellen de patiënt en zijn behoefte naar autonomie graag centraal en zien onszelf als belangrijke schakel tussen patiënt en de diverse zorgverleners. Maar ook als partner van de zorgverzekeraar met als doel tot kwalitatief goede en betaalbare zorg te komen voor het complete respiratoire pakket.

Persoonlijke uitleg en begeleiding

Airliquide Healthcare een erkend leider in gezondheidszorg

We beschermen het kwetsbare leven over de hele wereld. In het continuüm van de zorg, van het ziekenhuis naar huis, bieden wij de kwaliteit van producten en diensten met optimale ondersteuning aan zorgverleners en patiënten. AirLiquide Healthcare is een wereldleider in medische gassen, thuiszorg, hygiënische producten en speciale ingrediënten. VitalAire is de internationale merknaam voor Thuiszorgactiviteiten in de AirLiquide groep. Het werkt als een thuiszorgorganisatie in 17 landen over de hele wereld (Europa, Azië, Zuid-Afrika en Brazilië).

VitalAire in Nederland

VitalAire levert sinds 20 jaar zorg op het gebied van zuurstoftherapie bij de thuisbehandeling van patiënten met een ernstige chronische respiratoire insufficiëntie en COPD. Sinds 1 januari 2009 heeft VitalAire de organisatie ComCare Medical B.V. overgenomen. ComCare Medical B.V. was gespecialiseerd in het leveren van medische kwaliteitsproducten aan ziekenhuizen, instellingen en patiënten thuis. Door deze aquisitie heeft VitalAire niet alleen haar pakket uitgebreid op het gebied van levering van diensten aan het ziekenhuis en patienten gericht OSAS maar beschikt hierdoor ook over een landelijke dekking voor verpleegkundige diensten in de thuissituatie.