Overslaan en naar de inhoud gaan

My VitalPoint

Persoonlijke service bij CPAP- en Positietherapie

My VitalPoint

Voor VitalAire is persoonlijke service bij het volgen van uw CPAP- of Positietherapie erg belangrijk. Onze VitalPoints spelen daar een belangrijke rol bij. Bij deze informatiepunten kunt u terecht voor de eerste uitleg bij de start van uw CPAP- of Positietherapie. Een van onze ervaren verpleegkundigen helpt u daarbij. Ook kunt u bij een VitalPoint een ander masker laten aanmeten of uw jaarcontrole uitvoeren.

Met onze VitalPoints verspreid over Nederland willen we zo goed mogelijk zorgen dat onze hulp voor u dichtbij is. Juist in deze tijden van afstand, hopen wij met onze persoonlijke service dichtbij onze klanten te kunnen zijn.

Wilt u meer weten over onze VitalPoints? Neem contact op via info@vitalaire.nl of bel naar +31(0)88- 250 3500.

My VitalPoint. Altijd een locatie in de buurt.

VitalAire heeft recent een aantal nieuwe VitalPoints geopend. Onze VitalPoints zijn beschikbaar voor uitleg, advies en controle van CPAP- en Positietherapie. Op dit moment zijn er VitalPoints in Alphen aan den Rijn, Hengelo, Nieuw-Vennep en Utrecht. Op korte termijn worden ook VitalPoints in Drachten en Rotterdam geopend. Door VitalPoints over het hele land te openen, willen we zorgen dat onze VitalPoints voor iedereen dichtbij zijn.