Overslaan en naar de inhoud gaan
De nieuwe t:slim X2 ™ insulinepomp: klein, handig in gebruik

Tandem t:slim X2™

De pomp die wordt bijgewerkt en zo niet verouderd raakt.

De nieuwe t:slim X2 ™ insulinepomp: klein, handig in gebruik en makkelijk te updaten. VitalAire Homecare staat je 24/7 bij voor al jouw vragen over de pomp.

Zo eenvoudig

De handige touchscreen zorgt ervoor dat de t:slim X2™ insulinepomp makkelijk te gebruiken en aan te leren is. Nuttige informatie in een oogopslag en een eenvoudig menu om aanpassingen te doen wanneer dat nodig is.

Zo klein

De t:slim X2™ insulinepomp is:

  • Kleiner dan een Bankpas (1,5cm dik)
  • Kan tot 300 eenheden insuline geven

Dankzij de Micro-delivery™-technologie en een vernieuwend, plat insulinepatroon is het kleiner dan een Bankpas, maar bevat het nog steeds een grote hoeveelheid insuline.

Zo groen

De t:slim X2™  insulinepomp verkleint de impact op het milieu, dankzij de oplaadbare batterij die u kan opladen via een stopcontact, auto of computer zonder de insulinetoediening te onderbreken. De oplaadbare batterij gaat tot zeven dagen mee bij een volledige laadbeurt en je kunt elke mogelijke bestaande mini-USB-lader gebruiken, of de lader die in de verpakking wordt meegeleverd.

“De pomp kan echt overal opgeladen worden, of het nu in de wagen is of via mijn laptop. Heel erg handig!”

 

Zo geavanceerd

De t:slim X2™ insulinepomp is de enige insulinepomp die compatibel is met Dexcom G6® Mobile Continuous Glucose Monitoring (CGM). Het is bewezen dat het gebruik van CGM een beter beheer geeft, dus de mogelijkheid is er indien nodig.

“De pomp ziet er heel leuk en modern uit en is erg klein. Dit is belangrijk voor mijn dochter! Zij is gek van de look, het formaat en het gewicht van de pomp. Bovendien heeft de pomp een erg handige touchscreen! Gedaan met het eindeloze scrollen en toetsen induwen.” 

 

Personaliseer jouw pomp

Je kan jouw t:slim X2™ insulinepomp volledig naar eigen wens instellen zodat je een constante hoeveelheid insuline toegediend krijgt en zo aan jouw veranderende behoeften kunt voldoen gedurende de hele dag en nacht.

Zes unieke profielen

Personaliseer jouw pomp en bepaal zelf de insulinetoediening, basale hoeveelheid en bloedglucosewaarden.

Wat is nu de volgende stap?

Praat erover met jouw arts en bekijk samen wat de mogelijkheden met de t:slim X2™ insulinepomp zijn voor jou!