Overslaan en naar de inhoud gaan

VitalAire: officieel distributeur van Somnomedics

Hoogwaardige apparatuur, accessoires en toebehoren

U kunt bij VitalAire terecht voor de levering van Somnomedics-apparatuur voor slaapdiagnostiek. VitalAire is als officieel distributeur gelieerd aan Somnomedics. Naast deze hoogwaardige slaapdiagnostiek-apparatuur leveren wij ook toebehoren, sensoren en losse onderdelen.

VitalAire is officieel distributeur van Somnomedics

Als officiële distributeur van Somnomedics kan VitalAire onder meer de SOMNO HD en SOMNOtouch aan u leveren. De SOMNO HD behoort tot de nieuwste generatie slaapdiagnostiekapparatuur. Het device is geschikt voor polygrafie, polysomnografie en is ook in te zetten als 32-kanaals EEG. De SOMNO HD is draadloos en daarmee gemakkelijk en comfortabel in gebruik voor de cliënt. De SOMNOtouch is door zijn compacte vormgeving bijzonder geschikt voor metingen in de thuissituatie. Een handzaam model met eenvoudige bediening via het touchscreen.

Naast de slaapdiagnostiek-apparatuur als de SOMNO HD en de SOMNOtouch van Somnomedics, kunt u ook bij VitalAire terecht voor de levering van diverse accessoires en toebehoren. Wij leveren onder meer banden, elektroden, bevestigingsmateriaal en beschermtassen.

Ook bij onze dienstverlening op het gebied van slaapdiagnostiek zetten wij de apparatuur van Somnomedics in. Met onze diagnostiek-dienstverlening ondersteunen wij ziekenhuizen bij het uitvoeren van slaaponderzoek. Dit kan gaan om het volledige diagnostiekproces (slaaponderzoek en analyse) of een deel hiervan, afhankelijk van uw wensen. 

Voor meer informatie over de Somnomedics-apparatuur voor slaapdiagnostiek, ons assortiment of de levering kunt u contact opnemen met VitalAire.