Overslaan en naar de inhoud gaan

Slaapdiagnostiek

Effectief opsporen van OSA of slaapapneu

Slaapdiagnostiek

Diagnostisch slaaponderzoek naar OSA/slaapapneu

VitalAire voert diagnostisch slaaponderzoek uit bij de cliënt thuis, om OSA of slaapapneu op te sporen. Met onze betrouwbare meetresultaten kunnen wij de resultaten van het onderzoek snel kenbaar maken. Daarmee kunnen we op korte termijn een behandeling starten in het geval van een positieve diagnose. Deze snelle handelswijze is cruciaal in de behandeling van slaapapneu. Hoe sneller de behandeling wordt gestart, hoe sneller de klachten bij de cliënt verminderen.

De diagnostische dienstverlening van VitalAire levert een snel en betrouwbaar slaaponderzoek op. Door het groeiende bewustzijn rond slaapapneu is er een toenemende vraag naar slaaponderzoeken. Hierdoor kan het voor cliënten soms maanden duren voor ze in het ziekenhuis terecht kunnen voor een slaaponderzoek. De slaapdiagnostiek van VitalAire vermindert de druk op de ziekenhuizen en zorgt dat cliënten snel geholpen zijn. Dit leidt tot een snellere behandeling, minder klachten en een snellere ingreep op eventuele complicaties die bij OSA kunnen ontstaan.

VitalAire diagnosticeert cliënten in de thuissituatie of faciliteert het slaaponderzoek met de levering van onderdelen hiervoor. Neem voor alle informatie over onze slaapdiagnostiek contact met ons op.

Nieuwsbrief Slaapdiagnostiek en OSA VitalAire

Nieuwsbrief slaapdiagnostiek & OSA - december 2021

PDF - 876.66 KB