Overslaan en naar de inhoud gaan

Update omruil- en reparatieprogramma Philips-apparaten

Sinds afgelopen juni hebben wij u regelmatig geïnformeerd over de situatie rondom Philips. Graag geven wij u een nieuwe update met betrekking tot het omruil- en reparatieprogramma.

VitalAire is twee weken geleden gestart met het omruil- en reparatieproject van Philips. De eerste groep gebruikers is inmiddels voorzien van een vervangend apparaat. Voor het verdere verloop van het omruil- en reparatieprogramma is VitalAire afhankelijk van de leveringen vanuit Philips. 

Philips heeft nog geen duidelijkheid gegeven over de planning van de verwachte leveringen. Wij weten daarom nog niet op welke termijn Philips de vervangende apparaten en foam kan leveren. Daarom weten wij ook nog niet op welke termijn wij uw apparaat kunnen vervangen. Wel heeft Philips aangegeven dat zij verwacht een jaar nodig te hebben voor het complete omruil- en reparatieprogramma.

Wij begrijpen dat deze onzekerheid niet prettig is voor u als gebruiker. Hoewel wij afhankelijk zijn van Philips, doen wij ons uiterste best om alle apparaten zo snel mogelijk te vervangen of te repareren.

U hoeft voor het omruil- en reparatieprogramma van Philips-apparaten niets te doen. Wij nemen persoonlijk contact met u op zodra uw apparaat aan de beurt is. VitalAire vervangt of repareert apparatuur op basis van het serienummer. Wij willen u daarom vragen om rustig af te wachten.

We hopen u met dit bericht voldoende te hebben geïnformeerd. Als er nieuwe ontwikkelingen zijn rond het omruil- en reparatieprogramma van Philips, houden wij u daarvan uiteraard op de hoogte.
 

Learn more about