Overslaan en naar de inhoud gaan

VitalAire helpt ziekenhuizen om wachtlijsten slaapdiagnostiek te reduceren

VitalAire is niet alleen specialist in de verkoop en installatie van de diagnostiekapparatuur, maar biedt ook complete dienstverlening aan. Wij bieden ziekenhuizen maximale ondersteuning op het gebied van slaapdiagnostiek. Ziekenhuizen kunnen het diagnostiektraject geheel of gedeeltelijk aan ons uitbesteden. VitalAire biedt de combinatie van jarenlange ervaring met de beste apparatuur en gespecialiseerde verpleegkundigen. Maar ons belangrijkste uitgangspunt: de behandelaar van uw ziekenhuis blijft in de lead.

Als gevolg van COVID zijn er in ziekenhuizen wachtlijsten ontstaan voor slaaponderzoek. VitalAire wil deze wachtlijsten samen met de ziekenhuizen reduceren, door te ondersteunen met onze slaapdiagnostiek-dienstverlening. Wij streven naar een kort traject zonder wachtlijst. VitalAire biedt een duurzaam en compleet leveringsprogramma: A-merk apparatuur, professionele mensen en dienstverlening op maat op het gebied van slaapapneu. De behandelaar blijft centraal staan in dit proces, stelt de diagnose en zet de vervolgbehandeling in gang.

VitalAire kan de slaapdiagnostiek geheel of gedeeltelijk van u als behandelaar overnemen. Wij verzorgen de polysomnografie- en polygrafie-apparatuur, de aansluiting van de apparatuur op de cliënt en een gedetailleerde analyse en rapportage van de slaapregistratie. Onze verpleegkundigen controleren deze slaapregistratie en leveren de resultaten aan bij de betreffende arts, somnoloog of physician assistent. De behandelaar verzorgt de nadere interpretatie voor de start van de juiste therapie. 

Op zoek naar een betrouwbare en professionele dienstverlener op het gebied van slaapdiagnostiek? Een kort proces zonder wachttijden, met u als behandelaar in de lead? Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. Mail naar info@vitalaire.nl of bel +31(0)88- 250 3500.

Learn more about