Overslaan en naar de inhoud gaan

Werken bij VitalAire

Werken bij VitalAire

Word jij onze nieuwe collega?

De missie van VitalAire Nederland B.V. is: “Om patiënten te voorzien van medische producten en service die bijdragen aan het beschermen van het kwetsbare leven in de keten van zorg van ziekenhuis tot thuis.”

Wij stellen de patiënt en zijn behoefte naar autonomie graag centraal en zien onszelf als belangrijke schakel tussen patiënt en de diverse zorgverleners. Maar ook als partner van de zorgverzekeraar met als doel tot kwalitatief goede en betaalbare zorg te komen voor het complete zorgpakket.

Ben je een teamplayer met passie voor je vak? Daag je jezelf graag uit om de beste service te verlenen aan onze patiënten? Heb jij affiniteit met de zorg en heb je empathisch vermogen maar ben je ook voldoende commercieel onderlegd om het bedrijfsbelang in acht te nemen? Sta je met beide benen op de grond? Dan passen jij en VitalAire prima bij elkaar! Wordt ons bedrijf jouw nieuwe werkplek?

Open sollicitatie? Graag!

Heb je in ons vacatureoverzicht niet de functie gevonden die je zoekt? Stuur ons dan gerust een open sollicitatie.

Regelmatig hebben we nieuwe vacatures te vervullen. De kans is dan ook groot dat we binnen afzienbare tijd wél die baan voor je hebben die je in gedachten hebt. Dus: nog even geduld a.u.b.

Solliciteer meteen even
We nodigen je graag uit om direct te solliciteren. Want van goed opgeleide en gemotiveerde medewerkers kunnen we er nooit genoeg hebben.

 

Wat we doen met je sollicitatie
Bij VitalAire gaan we uiterst vertrouwelijk en zorgvuldig met je gegevens om. Stuur je een open sollicitatie in, dan krijg je een ontvangstbevestiging per e-mail. We houden je brief en cv in portefeuille.

Iedere keer als er een vacature ontstaat, toetsen we of je sollicitatie hierbij aansluit. Mochten we binnen het jaar geen passende functie voor je hebben gevonden, dan verwijderen we je gegevens/span>

Werken bij Airliquide

Hier vind je meer informatie over werken bij Airliquide:

Talentenpagina Airliquide benelux

Wil jij werken bij VitalAire? Op dit moment hebben we de volgende vacatures:

Vacatures

Home Care Consultant

Fixed term

Voor VitalAire Nederland B.V., home care onderdeel van Air Liquide Healthcare, met 12.000 medewerkers in 30 landen, zijn wij op zoek naar een collega in de functie van:

HomeCare Consultant

Wie zijn wij?

VitalAire Nederland levert producten en diensten aan nagenoeg alle ziekenhuizen en ruim 35.000 patiënten. We zijn actief op het gebied van (thuis)beademing, zuurstof- en verneveltherapie, PEP- en CPAP-therapie. Daarnaast leveren we slaap diagnostische apparatuur en bijbehorende services aan ziekenhuizen en slaapcentra. Onze gekwalificeerde en BIG geregistreerde verpleegkundigen zijn betrokken en leveren zorg op maat bij de patiënt thuis of op de polikliniek van het ziekenhuis. 

Jouw uitdaging

Onze verpleegkundigen zijn onmisbaar voor onze organisatie, omdat zij samen met onze patiënten invulling geven aan de voorgeschreven chronische therapie. Binnen deze uitdagende functie ben je dagelijks bezig met onze patiënten. Je bezoekt de patiënten thuis of ontmoet ze op de poli in het ziekenhuis. Hierbij werk je intensief samen met de verpleegkundigen en artsen van het ziekenhuis. Je begeleidt patiënten bij de therapie en je geeft uitleg en instructie aan de patiënt over het gebruik van de apparatuur. Samen met je collega Home Care Consultants en de Accountmanagers werk je aan een verdere versteviging van de marktpositie. Je rapporteert aan de Patient Care Manager.

Wat zoeken wij?

  • Je hebt minimaal een afgeronde HBO V opleiding
  • Je hebt een geldige BIG registratie
  • Je hebt aantoonbare ervaring als verpleegkundige
  • Ervaring in diabetes is een pré

Wie zoeken wij?

Jij bent een bevlogen en proactieve professional met de nodige vakkennis. Je hebt een energieke en positieve persoonlijkheid met uitstekende communicatieve vaardigheden en overtuigingskracht. Daarnaast ben je empathisch, resultaatgericht en commercieel denkend. Uiteraard beheers je de Nederlandse taal uitstekend. Je woont in omgeving Hoofdddorp.