Overslaan en naar de inhoud gaan

Werken bij VitalAire

Werken bij VitalAire

Word jij onze nieuwe collega?

De missie van VitalAire Nederland B.V. is: “Om patiënten te voorzien van medische producten en service die bijdragen aan het beschermen van het kwetsbare leven in de keten van zorg van ziekenhuis tot thuis.”

 

Wij stellen de patiënt en zijn behoefte naar autonomie graag centraal en zien onszelf als belangrijke schakel tussen patiënt en de diverse zorgverleners. Maar ook als partner van de zorgverzekeraar met als doel tot kwalitatief goede en betaalbare zorg te komen voor het complete zorgpakket.

 

Ben je een teamplayer met passie voor je vak? Daag je jezelf graag uit om de beste service te verlenen aan onze patiënten? Heb jij affiniteit met de zorg en heb je empathisch vermogen maar ben je ook voldoende commercieel onderlegd om het bedrijfsbelang in acht te nemen? Sta je met beide benen op de grond? Dan passen jij en VitalAire prima bij elkaar! Wordt ons bedrijf jouw nieuwe werkplek?

 

Vacatures

Wil jij werken bij VitalAire? Op dit moment hebben we de volgende vacatures:

 

Momenteel zijn er geen openstaande vacatures.

 

Open sollicitatie? Graag!

Heb je in ons vacatureoverzicht niet de functie gevonden die je zoekt? Stuur ons dan gerust een open sollicitatie.

Regelmatig hebben we nieuwe vacatures te vervullen. De kans is dan ook groot dat we binnen afzienbare tijd wél die baan voor je hebben die je in gedachten hebt. Dus: nog even geduld a.u.b.

Solliciteer meteen even
We nodigen je graag uit om direct te solliciteren. Want van goed opgeleide en gemotiveerde medewerkers kunnen we er nooit genoeg hebben.

 

Wat we doen met je sollicitatie
Bij VitalAire gaan we uiterst vertrouwelijk en zorgvuldig met je gegevens om. Stuur je een open sollicitatie in, dan krijg je een ontvangstbevestiging per e-mail. We houden je brief en cv in portefeuille.

Iedere keer als er een vacature ontstaat, toetsen we of je sollicitatie hierbij aansluit. Mochten we binnen het jaar geen passende functie voor je hebben gevonden, dan verwijderen we je gegevens

 

 

Werken bij Airliquide

Hier vind je meer informatie over werken bij Airliquide:

Talentenpagina Airliquide benelux